Specialist in Ventilatieproducten

AirFan BV (per 01-08-2018 Vent-Axia BV)

Een adviserende, ontzorgende groothandel in ventilatieproducten waar kwaliteit en service voorop staan!

Met deze gedachte zijn de oprichters Rob Brinkman (huidig directeur) en Joop van der Zee begin jaren '90 gestart, destijds onder de vleugels van de moedermaatschappij Greenwood Airvac BV, onderdeel van de Hunter International plc group. Door de hoge servicegraad, de aandacht, het complete pakket en de aanwezige know-how op ventilatiegebied ontstond een partij waar de elektrotechnische groothandel en de installatiewereld baat bij hadden.

Eind jaren '90 is de stap gezet om als zelfstandig bedrijf, onder de naam AirFan BV, verder te groeien in de adviserende groothandel die is ontstaan. Ook de vertegenwoordiging van de fabrikanten Casals (industriële ventilatoren), Wolter (dakventilatoren), Östberg (dakventilatoren, buisventilatoren en boxventilatoren), Vent-Axia (sanitairventilatoren), Cata (sanitairventilatoren en keukenapparatuur) en Thomas (centraal stofzuigsysteem) werden meegenomen en worden momenteel allen nog exclusief vertegenwoordigd op de Nederlandse markt.

Tot op de dag van vandaag denken wij mee in de ventilatiebehoefte van onze klanten. Van een basic toiletventilator, tot aan customer made luchtbehandelingskasten en het daarbij behorende ventilatiesysteem. Wij denken graag met u mee in de oplossing die wij u kunnen bieden, mede door het brede pakket aan ventilatieproducten en alle benodigde toebehoren. Door de vele jaren kennis en ervaring, de directe inkoop bij de fabrikant en het oplossingsgericht denken bieden wij u het ventilatiesysteem dat voor u het best geschikt is.

Per 01-05-2018 is AirFan onderdeel geworden van Volution Group PLC en per 01-08-2018 is de bedrijfsnaam gewijzigd naar Vent-Axia BV.

AirFan BV - De groothandel in ventilatieproducten die meedenkt in de oplossing!
Casals ventilatoren


Wolter ventilatoren


Östberg ventilatoren


Vent-Axia ventilatoren


Cata ventilatoren


Thomas centraal stofzuigsysteem