Specialist in Ventilatieproducten

Thomas Centraal Stofzuigsysteem (CentraClean)

Met een Thomas CentraClean centraal stofzuigsysteem heeft u een hoogwaardig, veelzijdig en krachtig stofzuigsysteem in huis!

Thomas centraal stofzuigsysteem

De Thomas stofzuigsystemen bieden de perfecte oplossing voor geschakelde en vrijstaande woningen, bungalows en villa's. Maar ook voor pensions, kleine tot middelgrote hotels en kantoren. De stofzuigsystemen zijn geschikt voor radiografische bediening als ook bedrade bediening op de wandaansluitingen.

Bij het ontwerp van een nieuwe woning wordt veel aandacht besteed aan comfort, om het leven en wonen in de woning zo aangenaam mogelijk te maken. Moderne en intelligente technieken zullen toegepast worden en daar hoort ook het Thomas centrale stofzuigsysteem bij!

De stofzuiger kan bijvoorbeeld in de garage of kelder geplaatst worden en aangesloten worden op de stofzuigleiding die in de woning "weggewerkt" is. De wandaansluitingen (stofcontacten) worden op de juiste plaatsen aangebracht, de stofzuigslang wordt vervolgens op de wandaansluitingen aangesloten.

U kunt nu comfortabel en geluidloos in de gehele woning stofzuigen. Geen gesleep meer met een stofzuiger door de woning, trap op en af... De wandaansluitingen zijn optisch aangepast aan lichtschakelaars e.d..

Het Thomas centrale stofzuigsysteem is een aanschaf waarvan u de rest van uw leven gemak heeft. Een zeer bescheiden investering, die gemak en gezondheid waarborgen en niet in de laatste plaats een woning aantrekkelijker maken!


Thomas Centrale stofzuigers


Thomas toebehorensets


Thomas toebehoren


De kwaliteits-slogan "Made in Germany" is zeer zeker van toepassing op de Thomas producten: reeds meer dan 100 jaar worden de stofzuigers en toebehoren geproduceerd in de fabriek in Duitsland. Traditioneel maar modern, innovatief en van zeer hoge kwaliteit. De producten die de fabriek in Neunkirchen verlaten zijn van dusdanige kwaliteit dat men een garantietermijn van 5 jaar verleent op de centrale stozuigers en zelfs 30 jaar garantie op de bijbehorende stofzuigslang. Met de 10 jaar nakoopgarantie op onderdelen bent u tevens verzekerd op een immer compleet en goed werkend systeem in de toekomst!

Alle Thomas producen worden geproduceerd in Duitsland


Documentatie (PDF):
~~~~~~~~~~~~~~~~~
* CentraClean - Het totaalprogramma
* CentraClean - Salesfolder
* CentraClean - Gebruikers- en montagehandleiding
* CentraClean - Planningshandboek
* CentraClean - Bruto prijslijst

 
www.zentralsauganlage.de